
Dining is livin’
DININ´
Dinin’ eller Dine In som man också kan läsa det, är ett koncept ursprunget ur passionen för fantastisk mat som du blir genuint glad för. Detta tillsammans med ett framtidstänk och en vision om att förvandla hemleveransen av restaurangmat till en händelse att minnas.
Miljö och Hållbarhet
Tanken med vår mat är att råvarorna skall, så mycket som möjligt, vara ekologiska. Och i största mån ej behöva transporteras runt halva jorden utan i första hand komma ifrån Sverige, Norden och övriga Europa. Fisken är MSC och ASC märkt och vår tonfisk linfångad för en mer hållbar produkt.
Vi paketerar vår mat i miljöboxar som är återvinningsbara, vi värnar om vår jord, natur och djur för ett mer hållbart samhälle.
Vi är även medlemmar i Visita och erbjuder alla anställda anställningstrygghet och kollektivavtal.
Stjärnkockarna bakom menyerna

Olof Strid
Olof började sin karriär som kock i det militära som ledde till kocklärling. Olof har arbetat internationellt i världsmetropoler som London, Karibien, Thailand och i Guatemala där han även startade en egen restaurang. I Stockholm var Olof med och startade upp Berns Asiatiska som köksmästare och har jobbat i välkända kök som Riche, Sturehof, och East.
Fredrik Krook
Fredrik och har över 20 års erfarenhet som kock och kökschef på olika restauranger tex; Berns Asiatiska, Ljunggrens, Melanders. De senaste åren har han framförallt arbetat med det asiatiska köket men med influenser och smaker från hela världen. “Kreativitet, ambition och kvalitet är några viktiga ingredienser för mig”.
Möt entreprenörerna bakom

Paulo Fagundez och Felix Granander öppnade Kasai 2016 tillsammans med Danny Elmaleh – det kulinariska mastermindet, som är mest känd för sina prisbelönta USA beserade koncepten Katsuya och Cleo. Idag har detta växt till tre restauranger. Tillsammans har de en lång och gedigen erfarenhet ifrån städer som London, New York, Los Angeles och Miami